Odoo hosting door onlineodoonl

Hosting van Odoo software is belangrijk. Maak de juiste keuze!

OntwikkelingInEenvoud Odoo

Met de keuze voor Odoo heeft u een goed pakket gekozen. Nu dient u Odoo een plek te geven waar u dit pakket technisch wil draaien. Dit noemen wij hosting. In Nederland zijn meerdere partijen welke hosting aanbieden. Dit voor verschillende prijzen en service. Onze aanname is dat u naast technische ook functionele vragen heeft. Dit is de reden dat wij hosting alleen gecombineerd met een support contract aanbieden. Het is onze verantwoordelijkheid dat u een tevreden Odoo gebruiker bent.

De mogelijkheden op een rij:

On Premise (Odoo zelf hosten)

U kiest er bewust voor om binnen uw eigen netwerk Odoo technisch te laten draaien. Deze keuze kunt u maken met de volgende redenen:

  • Er zijn verbindingen met uw lokale bronnen¬† (uw machinepark of andere software)
  • U werkt met grote bestanden.
  • Uw internet verbinding is niet altijd stabiel.

OntwikkelingInEenvoud kan prima Odoo op uw interne netwerk installeren en ondersteunen.

Odoo.sh

Odoo kan uw inrichting ook hosten. De oplossing hiervoor is Odoo.sh
Het grote voordeel voor u kan zijn dat u technische ondersteuning van Odoo heeft. Tevens heeft Odoo voor ontwikkelaars een goede oplossing gebouwd om nieuwe modulen te deployen.

OntwikkelingInEenvoud kan uw inrichting prima bij Odoo.sh hosten

OnlineOdoo.nl

Wij hosten onze klanten bij onlineodoo.nl. U wordt goed en vlot door ons geholpen. In de meeste gevallen brengen wij onze community klanten hieronder. Zij hebben in de meeste gevallen specifieke configuratie wensen en aanpassingen. Deze zijn niet standaard. Wij bieden goede performance en stabiliteit.

Wij helpen u graag met een goed thuis van uw Odoo

Vele mogelijkheden met Odoo hosting

Software is niet altijd makkelijk. De vraag: “hoe regel ik de hosting?” is belangrijk. Laat u goed adviseren en wij doen dit graag. Neem vandaag nog contact met ons op: Wij helpen u graag verder. Laat uw bedrijf groeien. Uw software moet voor u werken. Geen gedoe met performance of andere technische zaken.

Remko Strating

Bron: OntwikkelingInEenvoud.nl

technische odoo software hosting de verschillende mogelijkheden