Met Odoo portaal heeft u goede communicatie met klanten en leveranciers

Laat uw Odoo portaal hosten door oi1

OntwikkelingInEenvoud Odoo

Wij verzorgen de hosting van Odoo voor OntwikkelingInEenvoud. Hierbinnen zorgen wij er ook voor dat het Odoo portaal voor uw klanten en leveranciers zonder zorgen blijft draaien en functioneren.

Uw Odoo portaal draait zonder zorgen:

U heeft vlot een goed portaal

Het Odoo portaal geeft u prima standaard functionaliteit. Wij hebben deze voor onze doelgroepen uitgebreid. Tevens hebben wij door het gebruik van WTell voor u een extra laag veiligheid ingebouwd. Indien deze voor uw bedrijf nodig is. Tevens kunnen klanten met het pakket ISAH vrij eenvoudig van het portaal gebruik maken.

Wij zorgen dat uw portaal up to date blijft

Wij zorgen ervoor dat wij uw portaal actueel blijft en verzorgen regelmatig back-ups. Hiermee zorgen wij voor een hoge betrouwbaarheid van uw portaal in Odoo

U wilt toch geld verdienen binnen uw bedrijf geen gedoe met uw software.

Aanvullende modulen

Wij hebben voor onze klanten een hoop aanvullende modulen ontwikkeld, welke uitgebreid door ons zijn getest. Wij kunnen u dus vlot helpen aan aanvullende functionaliteiten zonder dat u aan maatwerk of andere zaken hoeft te werken. Daarnaast bent u verzekerd dat u gebruik maakt van een goede standaard werkwijze, omdat andere bedrijven in uw sector op dezelfde mannier werken.

Wij koppelen verschillende bestandsformaten aan uw portaal

U werkt met standaard formaten met uw klanten en leveranciers. Er zijn verschillende software pakketten. Wij zorgen ervoor dat de verschillende software formaten met elkaar blijven communiceren. U hoeft dit niet zelf uit te zoeken.

OntwikkelingInEenvoud helpt u graag met met een goede implementatie van het Odoo portaal

Laat het Odoo portaal voor u werken en beslis om dit pakket te laten inrichten en onderhouden door specialisten welke weten wat zij doen. Neem met ons contact op.

U wilt toch geld verdienen binnen uw bedrijf geen gedoe met uw software.

Remko Strating

Bron: OntwikkelingInEenvoud.nl

Laat uw Odoo portaal hosten door OntwikkelingInEenvoud