Odoo community gratis. Voor echte voordelen laat dit door oi1 implementeren

Odoo community als ERP gratis

OntwikkelingInEenvoud Odoo

Odoo Community. Odoo gratis. Indien u overweegt om zelf met Odoo aan de gang te gaan, omdat u dit pakket als Odoo community zelf kunt downloaden en u dit pakket ook zelf kunt installeren, dan is dit uiteraard mogelijk.

Wij adviseren u echter om niet zelf met Odoo aan de gang te gaan.

De redenen op een rij:

U dient zelf in kennis te investeren

Gewoon en pakket downloaden en deze installeren en hop meteen aan de slag. U moet echter verschillende applicaties installeren en opties aan en/of uit zetten. Hoe weet u zeker dat u de juiste mogelijkheden benut? Gaat u wel goed met Odoo aan de slag? Dit moet u allemaal zelf uitzoeken. Wij hebben dit reeds al verschillende keren voor onze klanten succesvol gedaan en dit scheelt u dus leertijd. U kunt uzelf bezighouden met het ondersteunen van uw bedrijf en uw klanten. Laat Odoo aan ons over.

Nieuwe Odoo software updates

Odoo ontwikkelt zich vlot en snel als pakket. Hoe zorgt u ervoor dat u de software update en aanpast aan de nieuwe standaarden? Op welke wijze weet u zeker dat uw bedrijfssoftware veilig is. Wij verzorgen voor onze community klanten de software updates en u blijft gewoon actueel.

U dient zelf te zorgen dat uw Odoo versie actueel blijft.

Aanvullende modulen

Wij hebben voor onze klanten een hoop aanvullende modulen ontwikkeld, welke uitgebreid door ons zijn getest. Wij kunnen u dus vlot helpen aan aanvullende functionaliteiten zonder dat u aan maatwerk of andere zaken hoeft te werken. Daarnaast bent u verzekerd dat u gebruik maakt van een goede standaard werkwijze, omdat andere bedrijven in uw sector op dezelfde mannier werken.

U dient zelf te zorgen voor de juiste aanvullende modulen voor uw bedrijf.

Technische problemen

Odoo is open source. Dit betekent dat u de code kunt zien en eventueel zelf kunt aanpassen. Hoe gaat u de problemen oplossen als u hierbinnen vast komt te zitten en uw gehele bedrijf werkt met de software? Het is veel beter dat u kunt bellen naar een partij welke u vlot kan helpen en dat u verder kunt met uw eigen werkzaameheden.

OntwikkelingInEenvoud helpt u graag met met een goede implementatie van Odoo community

Laat Odoo voor u werken en beslis om dit pakket te laten inrichten en onderhouden door specialisten welke weten wat zij doen. Neem met ons contact op.

De meeste mensen laten hun auto toch ook door de garage onderhouden, omdat zij goed willen rijden. Houd uzelf bezig met uw eigen bedrijf en laat Odoo voor u werken.

Remko Strating

Bron: OntwikkelingInEenvoud.nl

Odoo community gratis. Niet echt verstandig