Odoo Referentie Installatiebedrijf Goselink

Software voor Installatiebedrijf referentie

Bedrijf Goselink Brandbeveiliging, Denekamp
Branche Installatiebedrijf
Activiteiten Advies, verkoop en onderhoud van kleine blusmiddelen, zoals brandblussers en brandslanghaspels.
Geleverde oplossing Modules verkoop, facturering, service, boekhouding

Goselink Brandbeveiliging, een onderhoudsbedrijf in blusmiddelen, had steeds meer moeite met het bijhouden van de administratie, registratie van het bijhouden van de onderhoudsplannen in Excel. Tevens was het apart bijhouden van de boekhouding in de King Business software een hoop werk. Ze gingen dus op zoek naar een oplossing welke specifiek voor hun branche van toepassing was en eigenlijk konden zij geen passende oplossing vinden. Totdat zij in aanraking kwamen met OntwikkelingInEenvoud en Odoo welke wel samen met hen de uitdaging is aangegaan om een passende oplossing te ontwikkelen.

IlonaGoselink

Ilona Goselink, Goselink Brandbeveiliging

Tom Goselink startte met Goselink Brandbeveiliging, omdat hij ruimte zag in de markt voor een flexibel onderhoudsbedrijf voor brandblusmiddelen. Na een vlotte start is er een gestage groei in het aantal klanten. Door de groei en de behoefte flexibiliteit liepen wij vast op onze oude software oplossing en waren wij veel tijd kwijt aan de administratie. Vele zaken moesten wij handmatig aanpassen. Dit gaf veel onnodig werk. ’’Zo zijn we in contact gekomen met OntwikkelingInEenvoud’’ Zij hebben voor ons een oplossing op maat gemaakt en wij kunnen hier prima mee uit te voeten.

De installatie en onderhoudsmarkt is continu aan het veranderen. Onze flexibiliteit met het nieuwe systeem speelt een voorname rol in het afstemmen van de dienstverlening op klanten. Ilona vertelt ‘’Met de oplossing van OntwikkelingInEenvoud hebben we een goede oplossing gekregen voor het onderhoud en beheer van onze onderhoudsplannen. De afsluitende implementatie van de boekhouding leverde in eerste instantie wel wat problemen op, omdat de boekhouding nog niet volledig was afgestemd op de Nederlandse situatie. Uiteindelijk heeft OntwikkelingInEenvoud een voor ons passende oplossing ontwikkeld.

Eenvoudspunten
  • Volledig geïntegreerd systeem voor onderhoudsplannen, facturatie, uitvoering en boekhouding
  • Minder werk aan administratie door een systeem
  • Software optimaal aanpasbaar. Odoo werd volledig ingericht naar de wensen van ons installatiebedrijf.
  • Uiteindelijk volledige implementatie met onze boekhouding

 

Odoo software voor installatie bedrijf referentie