Odoo Referentie Kidspalace ‘s-Gravendeel

Software voor kinderopvang referentie

     

Bedrijf Kidspalace, ’s Gravendeel
Branche Kinderopvang
Activiteiten Kinderdagverblijf en BSO
Geleverde oplossing Modules verkoop, facturering, incasso, HR, documenten, agenda

Kidspalace, een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (BSO) in ‘s-Gravendeel, liep vast op het ‘’oude systeem’’  dat te algemeen en inflexibel was. Inge de Boorder, eigenaar van Kidspalace, ging op zoek naar een IT-partner die alle issues kon verhelpen, snel kon inspelen op veranderingen in de toekomst en het  IT-beheer voor zijn rekening nam. OntwikkelingInEenvoud heeft al die rollen op zich genomen en samen met het kinderdagverblijf een nieuwe Odoo software-oplossing op maat opgezet en succesvol afgerond.

Inge de Boorder, Kidspalace

In 2003 startte Inge de Boorder haar kleinschalige kinderdagverblijf in ’s-Gravendeel.  Kidspalace heeft zich in de afgelopen 10 jaar sterk ontwikkeld.  Het is inmiddels uitgegroeid tot een kinderdagverblijf/BSO met twee locaties met in het totaal 15 medewerkers en 170 klanten.  Naarmate het bedrijf groeide, bleek al snel dat het huidige systeem niet aan de behoeftes voldeed. ‘’Wij hadden speciale wensen op het gebied van facturering. Zo brengen wij bijvoorbeeld de erkende feestdagen niet in rekening, hanteren een opzegtermijn van een maand en wilde graag gepersonaliseerd factureren.  In ons oude systeem moesten we dergelijke elementen handmatig toepassen.  Dit gaf te veel onnodig werk. Zo zijn we in contact gekomen met OntwikkelingInEenvoud’’

Kidspalace is volop in beweging. De flexibiliteit van het nieuwe systeem speelt een voorname rol in het afstemmen van de dienstverlening op klanten.  Inge gaat verder ‘’Met de oplossing van OntwikkelingInEenvoud hebben we niet alleen gekregen wat we wilden, maar er is nog  veel meer gedaan zoals het optimaliseren van ons gehele bedrijfsproces.  Hierdoor kunnen wij onze overheadkosten laag houden en hier hebben onze klanten ook baat bij’’.

OntwikkelingInEenvoud implementeerde een oplossing waarbij de modules verkoop, facturering, incasso, HR, documenten en agenda zijn geïntegreerd tot een gebruikersvriendelijke softwareoplossing.

Eenvoudspunten
  • Volledig geïntegreerd systeem voor overeenkomsten, facturen, incasseren, roosters
  • Efficiencyslagen gemaakt
  • Grip op uitgaven en volledige inzicht in kosten en opbrengsten
  • Software optimaal aanpasbaar. Odoo werd volledig ingericht naar de wensen van het kinderdagverblijf.
  • Gebruikersvriendelijk, geen ingewikkelde training nodig voor Odoo

 

Odoo software voor kinderopvang referentie