Over Ons

Waar staat OntwikkelingInEenvoud en Odoo voor?

Remko Strating, de Directeur van OntwikkelingInEenvoud B.V. werkte al zo’n vijftien jaar als zelfstandig consultant met zijn bedrijf Wilhelm Tell. Hierbinnen kwam hij erachter dat binnen, o.a. de binnen de maakindustrie voor productiebedrijven met vrij complexe ERP en software pakketten wordt gewerkt.

Met OntwikkelingInEenvoud wordt nu bereikt dat we klanten een bredere en stabielere basis geven om een goede eenvoudige software oplossing aan te bieden. “Heel belangrijk is dat we oplossingen willen bieden waar we ook op langere termijn voor kunnen staan, dus niet zomaar iets maken en het dan niet kunnen onderhouden”, legt Remko uit. Odoo is ons middel om dit voor onze klanten te bereiken.

“Eenvoud staat daarbij centraal, een creatieve oplossing verzinnen die handig is voor je klant.” Remko: “We denken graag mee met een organisatie over de bedrijfsvoering. Software is daarbij geen doel op zich, maar een middel om het de klant makkelijker te maken. Ik heb een klant zelfs wel ’s geadviseerd bepaalde software niet meer te gebruiken om redenen van – daar heb je ’t weer – eenvoud. Soms is dat gewoon het beste.”

Aldert van der Burg