Odoo Pos de oplossing voor hotels, restaurants en detailhandel

Zorg voor goede support voor uw Odoo Pos (kassa)

OntwikkelingInEenvoud Odoo, Uncategorised

Met de keuze voor Odoo heeft u een goede kassa oplossing gekozen. Uw kunt Odoo community downloaden en dan met de kassa aan de slag gaan. Het werkt fijn. U heeft met Odoo bijna gratis software. Wat gaat u echter doen als er problemen zijn met uw Odoo kassa software. Gaat en kunt u alles zelf oplossen.

Het is onze verantwoordelijkheid dat uw Odoo Pos kassa blijft draaien.

Waarom wij u meerwaarde leveren:

Ervaren medewerkers met Pos

OntwikkelInEenvoud heeft reeds enkele jaren ervaring met de Odoo Pos Kassa. We kunnen u vlot op weg helpen. Tevens kunnen wij voor u aanvullende functionaliteiten beschikbaar stellen, zodat u nog beter met de kassa kunt werken. Met schade en schande hebben wij tevens geleerd dat het heel belangrijk is om met een goede hardware partner te werken. Deze kan u vlot en desnoods per 24-uur ondersteunen. Kortom

  • Aanvullende functionaliteiten
  • Hardware support
  • Snelle oplossing van knelpunten, zodat u verder kunt met uw betalingen.

Hosting in de cloud met een lokale toepassing

Voor de Odoo Pos kassa hebben wij een oplossing gemaakt, waarmee verschillende filialen lokaal kunnen werken en de gegevens met het moederbedrijf in de cloud wordt uitgewisseld. Het voordeel is dat u lokaal werkt en goede performance heeft. Uw bedrijfsgegevens zijn centraal en wordt gesynchroniseerd. Ook blijft uw kassa draaien als u geen internet meer heeft. Uiteraard kunnen wij dan niet de pin betalingen met onze koppeling met CCV dan garanderen.

Soepele updates

Doordat wij alles goed testen en dit voor meerdere klanten doen, kunnen wij uw Odoo omgeving prima updaten en ondersteunen. Wij doen dit op afstand. Uw filiaal personeel zal behalve bij functionele updates in principe niks merken van ons onderhoud. Uw personeel kan blijven werken.

De goede Odoo Pos kassa oplossing

Betrouwbaarheid is voor u erg belangrijk. De vraag: “Kan ik Odoo betrouwbaar gebruiken, kunnen wij positief beantwoorden” Laat u echter goed ondersteunen en wij doen dit graag. Neem vandaag nog contact met ons op: Wij helpen u graag verder. Laat uw bedrijf groeien. Uw software moet voor u werken. Geen gedoe met performance of andere technische zaken.

Remko Strating

Bron: OntwikkelingInEenvoud.nl

Odoo Pos Kassa een goede oplossing welke wel moet worden ondersteund.